Home, sweet home ♥

Har kommit hem ifrån påskfirandet i stugan. Har haft mycket sol o värme så har faktiskt lyckats bli lite solbränd å. Sen har vi ju tagit skotern ut på sjön, träffat folk, kört o åkt skoter, varit med i en pimpeltävling, pimplat, åkt trick skidor, bastat, fått känt på en bebis spark, ätit mycket gott och hoppat runt på stenarna där det på sommaren ligger vatten. Det man kan kalla en sjö. 
Kom hem för ett tag sedan och åt hemgjort pizza ♥ 
 

Ask.fm/ellinorl

 
Fråga mig en fråga på ask.fm 
Mitt andvändarnamn är: ellinorl
 
http://ask.fm/Ellinorl
 
 
Bara för att göra mig glad, btw, svarar på alla frågor! Så var inte en tråkis nu, och ställ mig nån fråga! 

I fransk anda, bonjor



 

F your love.

Ledig idag så himla skönt! Hem studiedag osv.. Men som vanligt så kan jag ju inte sova ut när jag faktiskt kan de toch är ensam hemma o allt. Men de gick ju såklart inte eftersom att jag vaknade runt 6 (!)  Ursch! Och sedan kunde jag inte sommna om så har kollat på true blood sen jag vaknade. Har snart sätt hela sesång 4. Nu sitter jag och kollar ut på mina fina katter som är ute och busar, så fina. Sen ska jag lasta ved, göra hemuppgifterna vi fick till idag, blää, ta en promenad och sedan bara kolla på true blood hela dagen, nice. 

Kul på so:n !




Bildbomb på mina fina kissar osv ♥

Some pics taken with sanna´s camera ♥

Fotade lite med sannas fina kamera idag :* 
 










Hk!





Instagram

 
följ mig på instagram, följer tillbacka!
 
- Empl97

pepp talk

gårdagens promenad och dagens joggingtur. sån otroligt skön känsla i kroppen efter man har sprungit bort all energi och ork. oslagbart. För er som ser joggning som negativt och inte förstår poängen. kör ett lågintensivt pass då kommer du märka att du både orkar mer och längre. men också att det förhoppningsvis också är kul om inte annat skönt sådär i efter hand! give it a try. vad kan gå fel?

You play football? lol, that´s cute

 
Lite insperation ifrån mig,. 

Ny färgat hår ♥

Two years ago..

Bärjade dagen en enorm träningsverk i nästintill hela kroppen, my gash! Låg och gruvade mig för att kliva upp ur sängen och för att överhuvudtaget röra på mig. Men tillslut gick jag upp och åt tacopaj och majs ( mumms) och nu sitter jag och kollar på min nya favorit serie, Scrubs. Så sjukt rolig och bra doktor serie. blevit beroende av den! JAg började kolla på den i måndags tror jag och är nu på sesong 3 avsnitt 13.
 
Nu tänkte jag bju på en bild på mig för 2 år sedan:


så liten jag ser ut med blont hår och allt.. 
 
 

Slalom åkning i sidsjöbacken!

I dag så åkte jag slalom med marie i sidsjöbacken. Grymt kul! Vi hade de jätte roligt, herre gud vad många skratt. Aldrahelst när jag så klantig som jag är rammlade. Åkte ner på rumpan för nästan en hel backe är flög och ramlade på sidan när jag skulle pröv aoch hoppa. Tror jag är en gummiboll... Jag rammlade ungefär 13 gånger, men då får ni tänka på att de var andra gången jag åkte i hela mitt liv.Herregud vad kul. De var jobbigt också, sjukt bra träning för hela kroppen, på slutet fick vi stanna och vila väldigt ofta för att de var jobbigt och för att vi, mest jag fick kramp i mina övertrötta ben. Vi åkte i fem timmar. Nu är jag helt slut i kroppen och kommer sova sjukt gott i natt!
Hoppas de blir slalom igen snart! ♥ 

Anton Ewald- Begging

Vad jag har gjort de sedanaste två dagarna..

De senaste dagarna har jag faktiskt haft ganska fullt upp. I går morse runt nio så åkte jag till stan med mamma och köpte 4 trorsor, 2bhar, 1 stickad tröja, pressenter till sanna: en måttsats grön, skärbräda grön , en blåvisp och stekspande. Sedan köpte jag min nya hårfärg också. varm brun ( hasselnöts brun ) . Sedan när vi hade shoppat klart och mamma hade köpte en del kläder så åkte vi på sebylla och åt mat, jag åt en chyckling hamburgare med pomfritt. Efter det så åkte jag hem en snabbis och åkte sedan att umgicks med mina bestisar ♥ Tillbringade natten med dem och hittde på massor med skojjs. Vi knäppte massor med kort å som kanske kommer ut på facebook sedan om vi har tur. I morse så spelade vi kort, åt godis chips och bara tog de chill pill. Åkte hem vid 4, tog en promenad med mamma på ca. 3,5 km sedan lagade vi mat. Jag durchade och sitter nu här vid datorn och pratar med marie ♥

party time

Jag och min pojke ♥


tränings schema!

tänker bara slänga in mitt träningsschema för veckan som är /var nu. för att de ska bli lite mer varierad läsning och så.
V.9
MÅNDAG : Jogga 1,5 km, gå 1km
TISDAG: samma
ONSDAG: promenad med bästa Emma <3
TORSDAG: jogga 1,6km gå 1km
FREDAG: jogga 1,9km gå 0,6km
LÖRDAG: vila
SÖNDAG: promenad /joggingtur
V. 10 -SPORTLOV
MÅNDAG: shopping! - feta i mig  <3
TISDAG: jogging!
ONSDAGS : joggingtur!
TORSDAG: promenad 5km
FREDAG: joggingtur
LÖRDAG: vila
SÖNDAG: joggingtur ev. promenad
plus att jag ska åka slalom med Marie en dag o sedan få upp för nå berg.

Beautiful creatures <3



i går kom min efterlängtade bok! Beautiful creatures <3

betweenallofthis

~ Ellinor.

RSS 2.0